Oglašavanja smeštaja na Divčibarama


Portal Divčibare smeštaj je kreiran sa ciljem da reklamira apartmane, sobe, hotele, vikendice i vile na Divčibarama. Sajtu smestajdivcibare.rs prikazuje smeštaj u pet različitih kategorija: Apartmani, sobe, hoteli, vikendice i vile. Oglas smeštaja treba da sadrži detaljan opis, prateće usluge, kontakt podate vlasnika smeštaja (telefon, email, website...), cenu smeštaja i lokaciju na google mapi Divčibara..

Da bi postavili oglas smeštaja na Divčibarama potrebno je da prođete kroz tri koraka: Unos podataka o smeštaju, unos fotografija i pozicioniranje smeštaja na mapi Divčibara.

Divčibare smeštaj  - postavljanje oglasa

Korak br. 1. je korak gde je potrebno da u polju naziv objekta ispišete ime smeštaja, npr. Apartmani Planinica. Ako u bazi smeštaja ne postoji smeštaj sa datim imenom otvoriće se drugi deo forme u kome se pojavljuju polje za izbor vrste smeštaja, polje u koje upisujete udaljenost smeštaja od centra (ovaj podatak mora biti broj), cenu smeštaja - ova cena neće biti vidljiva posetiocima sajta već će se samo koristiti u pretrazi (takođe mora biti broj i izražena je u din.), opisnu cenu smeštaja - ova cena je vidljiva posetiocima sajta i to je tekstualni podatak - npr. iznajmljivanje apartmana se kreće od 3000 do 5000 din. po danu u zavsnosti od perioda godine. Naravno u polju za unos detaljnog opis smeštaja unesite opis smeštaja, lokaciju smeštaja - poznati objekti u blizini, opišite smeštaj navodeći koliko smeštajnih jedinica Vaš smeštaj ima - broj apartmana i soba, kvadratura smeštajnih jedinica, da li smeštaj poseduje TV, kablovska, Internet, opišite način grejanja, da li postoji parking prostor, da li je obezbeđena posteljina, koliko osoba može da boravi u Vašem smeštaju...... Ukoliko nudite dodatne - prateće usluge opišite ih u jednom pasusu.).

Divčibare smeštaj - postavljanje oglasa

Upišite kontakt podatke vlasnika smeštaja - kontakt telefone, email, website i adresa smeštaja. Polja označena * su obavezna. Ako neko polje ne popunite na način koji je predviđen prilikom potvrde unosa dobićete poruku o grešci.

Divčibare smeštaj  - dodavanje fotografija

U okviru sledećeg koraka - korak broj 2. možete postaviti fotografije VAšeg smeštaja na Divčibarama. Prvo izaberite fotografiju koju želite da unesete. Zatim koliknite na plavo dugme "Dodajte fotografiju". Ukoliko je fotografija odgovarajućeg formata, nakon nekoliko sekundi će se pojaviti u pregledu dodatih fotografija. Ako ste odabrali pogrešnu fotografiju, možete je izbrisati klikom na dugme "Obriši fotografiju" ispod nje. Ovaj postupak ponovite onoliko puta koliko fotografija želite na oglasu za Vaš smeštaj. Prva dodata fotografija Vašeg smeštaja je naslovna fotografija. Kada završite sa dodavanjem fotografija jednostavno kliknite na zeleno dugme "Završio sam sa dodavanjem fotografija i želim da nastavim sa unosom oglasa" da bi prešli na sledeći korak kreiranja Vašeg oglasa.

Zlatibor smeštaj  - obeležavanje na mapi.

Korak broj 3. je korak u okviru koga dodajete lokaciju smeštaja na google mapi Divčibara. Jednostavno pomerite pokazivač na poziciju na kojoj se nalazi Vaš smeštaj. Pokazivač pomerate tako što napravite na njega levi klik sa zadrškom i nakon toga ga pomerite na odgovarajuću poziciju. Ukoliko ste izabrali dobru lokaciju u polju Latituda i Longituda su ispisane koordinate. Sada je dovoljno da kliknete na dugme "Potvrdite izabranu lokaciju na mapi". Ako ne znate da odredite lokaciju na mapi smeštaja ovaj korak možete zaobići klikom na narandžasto dugme "Želim oglas bez lokacije na mapi".

Ovim ste završili dodavanje oglasa na portalu Divčibare smeštaj. Nakon pregleda oglasa od strane administratora oglas ce biti objavljen.

Na kraju želimo da se zahvalimo svima koji su nam ukazali poverenje i postavili oglas na portal divčibaresmeštaj.rs

Pstavite oglas smeštaja na Divčibarama.